Soundvenue Filmcast: ‘True Detective 2’, ‘Game of Thrones’-finalen og politisk satire

Soundvenue Filmcast: ‘True Detective 2’, ‘Game of Thrones’-finalen og politisk satire
Vince Vaughn i den nye sæson af 'True Detective'.
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes
RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast diskuterer vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Thomas Spejlborg Sejersen den spritnye sæson ‘True Detective’. Første sæson blev en overrumplende succes, men spørgsmålet er, om en ny omgang med Colin Farrell og Vince Vaughn i spidsen kan leve op til forgængeren.

Derefter skal det handle om politisk satire. HBO har netop lanceret komedien ‘The Brink’ med Tim Robbins, Jack Black og en udenrigspolitisk krise. Forstærker serier som ‘The Brink’ og ‘Veep’ politikerleden – eller bibringer de med tiltrængt kritik af de folkevalgte?

Podcast-trioen vender selvfølgelig også den chokerende afslutning på ‘Game of Thrones’ sæson 5 (først allersidst i programmet, så alle kan lytte med indtil da), og så kommer de med hver deres bud på film, man bør se hen over sommeren. Med denne udsendelse holder Soundvenue Filmcast nemlig sommerferie og vender tilbage i august.

Soundvenue Filmcasts temamusik er som altid komponeret af Jonas Colstrup.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af