Svensk stjerneskud skal medvirke i ny Bourne-film

Svensk stjerneskud skal medvirke i ny Bourne-film

Alicia Vikander er på vej mod Hollywoods stjernehimmel.

Den svenske skuespillerinde har fået stor ros for sine roller i Alex Garlands AI-thriller ’Ex Machina’ og krigsdramaet ’Testament of Youth’, der kan opleves i de danske biografer fra i morgen. Og nu tager hun det næste skridt mod a-listen.

Hun skal således spille over for Matt Damon i den endnu unavngivne femte film i Bourne-serien, der instrueres af Paul Greengrass, manden bag ’The Bourne Supremacy’ og ’The Bourne Ultimatum’. Ifølge Deadline betyder castingen af Vikander samtidig, at svenskeren har fravalgt Justin Kurzels ’Assassin’s Creed’, der ligesom instruktørens kommende ’Macbeth’ har Michael Fassbender i hovedrollen.

Vikander får dog mulighed for at spille over for Fassbender i Derek Cianfrances kommende ’The Light Between Oceans’, ligesom hun vil kunne opleves over for Eddie Redmayne i ’The Danish Girl’ og Bradley Cooper i ’Adam Jones’.

Læs også: Kit Harrington drager mod skyttegravene i krigsdramaet ‘Testament of Youth’

Læs også: Kommende ‘Star Wars’-stjerner i ’28 Days Later’-forfatters instruktørdebut ‘Ex Machina’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af