Trailer: Få det første sneakpeak på den kontroversielle 3D-sexfilm ‘Love’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Gaspar Noés ‘Love’ er et drama om unge smukke mennesker, kærlighed og coming of age – med det lille twist, at den liner en hel buffet af eksplicitte sexcener op, der får Lars von Triers ‘Nymphomaniac’ til at ligne en blufærdig abbedisse, og som tilmed vises i 3D.

Under verdenspremieren i Cannes blev særligt filmens cumshot i tre dimensioner bemærket, og den fransk-argentinske instruktør bag de ligeledes kontroversielle ‘Irréversible’ og ‘Enter the Void’ formåede således endnu engang at komme på alles læber.

Filmen fik dog en lunken modtagelse af anmelderne, og den kommer næppe i ordinær biografdistribution herhjemme. Uanset hvad kan man nu få et mere fyldestgørende indtryk af ‘Love’ end dens grænseoverskridende teaser-plakat med den første trailer, der dog dydigt skjuler de saftigste af sagerne. Nøgent kød er der dog stadig masser af.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af