Mark Hamill tilbage som Jokeren i ‘The Killing Joke’

Mark Hamill tilbage som Jokeren i ‘The Killing Joke’

DC Comics gnæggende Crown Prince of Crime er tilsyneladende her, der og på hver en sendeflade pt.

Batmans ærkefjende Jokeren bader sig endnu engang i opmærksomhed takket være imødesete revivals på film og tv, med Jared Letos skræmmende fortolkning i ‘Suicide Squad’ på en ubetinget førsteplads, efterfulgt af Cameron Monaghans intense teenagepsykopat i Fox-serien ‘Gotham’.

For inkarnerede Joker-fans vil det dog også komme som en glædelig nyhed, at Mark Hamill, stemmen bag Jokeren i adskillige DC-tegnefilm og spil igennem ikke mindre end 18 år, nu vender tilbage som superskurken i en animeret version af kulttegneserien ‘The Killing Joke’.

‘The Killing Joke’ fra 1988 er forfattet af Alan Moore og tegnet af Brian Bolland, og hører til de absolut mest dystre Joker-fortællinger i Batman-universet. I historien torturerer Jokeren bl.a. Batgirl til invalidestadie, og læseren får også et sjældent indblik i skurkens fortid som familiemand og fejlet komiker.

Mark Hamill trak sig fra Joker-rollen i 2011, men har hele tiden sagt, at en filmatisering af ‘The Killing Joke’ ville kunne lokke ham tilbage i lydstudierne. Nu har ‘Star Wars’-stjernen sålunde optaget dialogen til den kommende animationsfilm, der får premiere i 2016.

Derudover har Hamill ligeledes fundet tid til at lægge gåsehuds-grinende Joker-stemme til karakteren i spillet ‘Batman: Arkham Knight’, der udkom tidligere på sommeren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af