Soundvenue Filmcast er tilbage: ‘Sommeren ’92’, mandsdomineret IMDb-liste og verdens bedste serieforfatter

Soundvenue Filmcast er tilbage: ‘Sommeren ’92’, mandsdomineret IMDb-liste og verdens bedste serieforfatter

Efter en sommerpause så lang, at selv landets folketingsmedlemmer ville skamme sig, er Soundvenue Filmcast tilbage.

Og vi sparker anden sæson af vores podcast om film og serier i gang med en helflugter. Først går vi nemlig i flæsket på ‘Sommeren ’92’, som mildt sagt deler vandene i podboksen, hvor de fodboldtossede Martin Bunk og Jacob Ludvigsen får hårdt modspil af den selverklærede fodboldanalfabet og antipatriot Sofie Lykke Stenstrop. Diskussionen af filmen om Danmarks fodboldsejr i 1992 fører også til en akavet episode, der måske kan døbes Huttelihut-gate.

Derefter bliver det meget mere alvorligt. David Simon er manden, hvis navn alverdens tv-kritikere ikke kan nævne uden at skælve af ren ærefrygt. Med ‘The Wire’ som hovedværket stikker han ud fra mængden af tv-serie-skabere, og nu er han aktuel med miniserien ‘Show Me a Hero’. Men hvad er det, han kan? Og går hans kompromisløse realisme sommetider ud over en medrivende fortælling?

Også her er der splittelse blandt podbokserne, som til gengæld alle er enige om én ting: IMDb’s nye, brugerdefinerede top 250-liste over verdens bedste serier er helt til hest. Måske er den endda mandschauvinistisk?

Som altid kommer Soundvenue Filmcast også omkring den frygtede hurtigrunde, ligesom panelet anbefaler det bedste, de har streamet over sommeren.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af