Trailer: Se Sandra Bullock som spindoktor i det kulørte valgkampsdrama ‘Our Brand is Crisis’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mens kønsdebatten raser i Hollywood, lyser ’Our Brand is Crisis’ op som et iøjenfaldende særeksemplar: Manuskriptforfatteren David Straughan skrev i sin tid filmen med en mandlig hovedrolle i tankerne, og sådan så det da også ud til at blive – lige indtil Sandra Bullock tog affære og snuppede rollen fra projektets egen producer og tiltænkte hovedrolle, George Clooney.

I filmen, der nu har fået sin første trailer, spiller Bullock derfor hovedrollen som en politisk spindoktor, der i en sydamerikansk valgkamp støder panden mod muren – blandt andet genoptagelsen af et sejlivet opgør med den skaldede og skruppelløse veteranpolitiker Pat Candy (Billy Bob Thornton).

Udover at være et implicit kønspolitisk statement føjer ’Our Brand is Crisis’ endnu en nuance til instruktøren David Gordon Greens farvepalet af et cv – med komedier som ’The Sitter’ og ’Pineapple Express’, de følsomme indie-dramaer ’George Washington’ og ’All the Real Girls’ og den alvorsstemte ’Joe’ med Nicolas Cage har den 40-årige instruktør været vidt omkring, og med producerne bag Ben Afflecks Oscar-vinder ’Argo’ kaster han sig nu altså over politiske valgkampsstrategier.

Filmen, der er baseret på virkelige begivenheder og en dokumentar af samme navn, har premiere i USA 30. oktober. Hvornår ’Our Brand is Crisis’ får biografpremiere herhjemme, vides endnu ikke.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af