Falsk trailer: Kristen Wiig græder i en sweater i Oscar-kandidaten ‘Crying in a Sweater’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Kristen Wiig er primært kendt for sit umiskendelige komiske talent, som hun i mange år demonstrerede som fast bestanddel af ‘Saturday Night Live’ og siden i film som ‘Bridesmaids’ og ‘Anchorman 2’.

Men nu er hun så småt ved at krydse grænsen til den mere seriøse afdeling af filmmediet. Hun har den mindst sjove rolle i storfilmen ‘The Martian’, og hun er med i de roste indie-dramaer ‘The Diary of a Teenage Girl’ og ‘Nasty Baby’. Men nu kommer hendes mest sjæleknusende indieproduktion hidtil: ‘Crying in a Sweater’, hvor Kristen Wiig spiller sig direkte ind i Oscar-ræset som en kvinde, der…. græder i en, nej faktisk mange sweaters.

Traileren fik premiere under Wiigs besøg hos Jimmy Kimmel forleden, og som det hurtigt vil stå klart, er det fuldblodet sjov og ballade. Men også en ret skarpsindig parodi på den type film, som skal være åh-så-seriøse og nærmest snubler over sig selv for at vise, hvor hudløs en skuespiller kan fremstå på lærredet.

Tankerne ledes hen på film som ‘Cake’, som var Jennifer Anistons Oscar-forsøg sidste år, men der synes også at være visse paralleller til traileren for Angelina Jolies ‘By the Sea’, hvor hun ser meget seriøs ud over for Brad Pitt (filmen kan sagtens vise sig at være glimrende, det er ikke for det).

Uanset hvad er ‘Crying in a Sweater’ velsagtens ugens bedste trailer.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af