’Toy Story 4’ og ’The Incredibles 2’ får premieredatoer

’Toy Story 4’ og ’The Incredibles 2’ får premieredatoer

Efter et kortvarigt formdyk fandt Pixar melodien på ny med følelsesfilmen ‘Inderst inde’, der i karakteristisk stil krydsede alvor og humor i en rørende og dybt original fortælling. Nu vender animationsselskabet tilbage til velkendt territorium med fortsættelser til et par af deres største klassikere.

’The Incredibles 2’ og ’Toy Story 4’ var godt nok annonceret for længst, men nu har opfølgerne også fået premieredatoer. Brad Birds superhelteslæng vender tilbage i juni 2019, mens Woody, Buzz Lightyear og co. indtager lærrederne for fjerde gang den 15. juni 2018, et år senere end forventet.

Til gengæld lander ’Cars 3’ allerede i biograferne den 16. juni 2017.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af