Trailer: J. J. Abrams og Cameron Crowe løfter sløret for tv-serien ‘Roadies’ med Luke Wilson

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Fincher, Scorsese og Soderbergh har gjort det, og nu prøver også Cameron Crowe (‘Jerry Maguire’, ‘Almost Famous’) lykken i serieland.

Serien ‘Roadies’ vil handle om en gruppe musikalske backstage-folk – i branchen kaldet »roadies« – der lever i de turnerende bands busser, og som udvikler et unikt bånd i deres arbejde uden for rampelyset. Luke Wilson og Carla Gugino kan ses i hovedrollerne, mens Cameron Crowe udover at skabe serien også vil skrive og instruere et eller flere (eller måske endda samtlige) afsnit.

På producerholdet har Crowe allieret sig med ingen ringere end Hollywood-guldfuglen J.J. Abrams, der i øjeblikket lader en hel filmverden vente i spænding på sin kommende ‘Star Wars: The Force Awakens’, og som vil producere ‘Roadies’ i fællesskab med makkeren Bryan Burk.

Abrams startede sin karriere i tv-verdenen med spion-serien ‘Alias’ og ikke mindst neglebideren ‘Lost’, der begge var produceret i samarbejde med Burk, og med sit jordnære fokus på musikindustrien må ‘Roadies’ siges at være et kursskifte for de to actionglade hitmagere.

Serien bryder dog næppe ny grund for Cameron Crowe, der i 2000 vandt en Oscar for den fremragende ‘Almost Famous’ – et selvbiografisk drama om Crowes unge år som musikskribent, der levede side om side med turnerende musikere.

‘Roadies’ har premiere i 2016 på amerikanske Showtime, men hvornår serien bliver tilgængelig for danske tv-seere, vides endnu ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af