Angelina Jolie og Brad Pitts flop ‘By The Sea’ var resultatet af en usædvanlig underhåndsaftale

Angelina Jolie og Brad Pitts flop ‘By The Sea’ var resultatet af en usædvanlig underhåndsaftale

Selvom Brad Pitt og Angelina Jolie lyder som en skråsikker succesformel, har både anmeldere og publikum givet deres fællesprojekt, ‘By The Sea’, en kold skulder. Filmen, der er skrevet og instrueret af Jolie selv, rasler i øjeblikket ned ad box office-listerne og kaldes både »selvforelsket« og»overfladisk« af danske såvel som udenlandske medier

Nu får vi så et interessant brudstykke af baggrunden for filmens tilblivelse, for ifølge The Hollywood Reporter er ‘By the Sea’ nemlig resultatet af en simpel noget for noget-ordning imellem filmstudiet Universal og Angelina Jolie.

Universal, der har finansieret ‘By the Sea’, gav angiveligt Pitt og Jolies fællesprojekt grønt lys med henblik på at sikre Jolie til kommende roller i ‘Wanted 2’ og monsterfilmen ‘The Bride of Frankenstein’ – to film, der potentielt vil kunne hele de økonomiske sår fra ‘By the Sea’, hvis ellers Universals taktik viser sig at virke. Det er dog endnu uvist, om Jolie officielt har takket ja til rollerne.

The Hollywood Reporter fortæller desuden, hvordan en lignende sag i øjeblikket udspiller sig i kølvandet på David Gordon Green-filmen ‘Our Brand is Crisis’ – en film, der ligeledes har skuffet ved billetlugerne, og som angiveligt var fiskesnøre for studiet Warner Bros: De vil nemlig hyre Sandra Bullock til det kommende kvindedrevne reboot af ‘Ocean’s Eleven’-filmserien og har tilsyneladende pæne chancer for at få ønsket opfyldt, eftersom Bullock landede rollen, der oprindeligt var skrevet til George Clooney, i Gordon Greens politiske drama.

The Hollywood Reporter spekulerer dog på, om de to fiaskoer er ensbetydende med slutningen på den slags quid pro quo-aftaler i Hollywood.

Læs også: Vores anmeldelse af ‘By the Sea’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af