Christian Bale, damer og stoffer i ny trailer til Terrence Malicks ‘Knight of Cups’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktørlegenden Terrence Malick har en hang til poetisk voice-over, blafrende lagener og rastløse fish-eye-kameralinser. Det understregede hans mesterlige Guldpalme-vinder ‘The Tree of Life’ samt den efterfølgende Ben Affleck-romance ‘To the Wonder’, og i den nye trailer til ‘Knight of Cups’ fortsætter Malick stilen.

Christian Bale – der tidligere havde en rolle i Malicks Pocahontas-filmatisering ‘The New World’ fra 2005 – spiller i ‘Knight of Cups’ en succesfuld Hollywood-manuskriptforfatter, der tumler rundt i en verden af damer, stoffer og alkohol i sin søgen efter kærlighed.

Blandt Bales medspillere ses en sand stjerneparade i form af Cate Blanchett, Natalie Portman, Antonio Banderas, Ben Kingsley, Jason Clarke, Nick Offerman og Freida Pinto, mens kameraet føres af Malicks hoffotograf, den dobbelt Oscar-belønnede Emmanuel Lubezki, der filmede 3D-sensationen ‘Gravity’ samt sidste års one-take-vidunder, ‘Birdman’, ligesom han snart er aktuel med Iñárittus stærkt imødesete ‘The Revenant’.

‘Knight of Cups’ har premiere 17. marts.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af