Lyt til Soundvenue Filmcast: Hollywood-brandet Brangelina, ‘Pulp Fiction’ genbesøgt og Shia LaBeoufs maraton

Hollywood-stjerner, der kigger ind i sig selv og tomt ud i luften, er i centrum for den nye udgave af Soundvenue Filmcast.

‘By the Sea’ er Angelina Jolie og Brad Pitts hjertebarn. Jolie har instrueret, Pitt produceret, og de er begge foran kameraet for første gang, siden de mødtes under ‘Mr. and Ms. Smith’ – tilmed som et ægtepar i opløsning.

Filmen er alt andet end ærkeamerikansk bulder og brag, så hvad siger det om det celebre par, at det netop er dette projekt, de kaster sig over? Er de overforkælede celebs eller sympatiske undtagelser i et hjerteløst Hollywood?

Vi tager Brangelina og ‘By the Sea’ under kærlig behandling, før der går nostalgi i den. I denne uge kører vi et stort tema om 90’erne på Soundvenue.com, og i den anledning genbesøger vi årtiets mest ikoniske film: ‘Pulp Fiction’.

Vi har genset Tarantinos gennembrud og fælder en dugfrisk dom, før vi kigger nærmere på, om ‘Pulp Fiction’ og 90’ernes markante indiefilm overhovedet har sat aftryk på filmkunsten i dag.

Allerførst runder vi dog lige Shia LaBeoufs vidt og bredt omtalte maratonprojekt, og som vanligt ydmyger vi os selv i den faste hurtigrunde.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Tjek hele vores tema – 90’erne genoplivet – HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af