Soundvenue Premiere: Se filmen om Spids Nøgenhat-frontmand Lorenzo Woodrose – med eksklusiv intimkoncert

Soundvenue Premiere: Se filmen om Spids Nøgenhat-frontmand Lorenzo Woodrose – med eksklusiv intimkoncert

Der er dømt bajere, joints og psykedeliske stoffer ad libitum i ‘Born to Lose’, dokumentarfilmen om hele Danmarks henslængte syrerock-godfather Lorenzo Woodrose, som vi har fornøjelsen af at invitere til premiere på onsdag 2. december i Grand Teatret – med musik fra hovedpersonen selv.

Som stifter af Baby Woodrose og Spids Nøgenhat er 44-årige Lorenzo ‘Guf’ Woodrose en af syrerockens mest ærbørdige tjenere – en mand, der uanfægtet svæver på en sky af 70’er-frisind, og som stadig arbejder bag baren på sin lokale café.

I Palle Demants dokumentarfilm kommer vi ind bag pandelappen på den højt respekterede musiker, der sammen med resten af Spids Nøgenhat væltede landets anmeldere bagover, da bandets andet album, ‘Kommer med fred’ udkom i 2013 – 12 år efter debuten.

Spids Nøgenhat vandt senere ganske overraskende, men helt fortjent, prisen som årets live-navn ved Danish Music Awards, og ‘Born to Lose’ skildrer Woodroses splittelse mellem kunstnerisk integritet og higen efter anerkendende blikke.

Ved premieren griber Lorenzo Woodrose selv mikrofonen til en lille, eksklusiv intimkoncert.

Køb billet HER – og tilmeld dig begivenheden på Facebook.

Soundvenue Premiere
Grand Teatret
2. december, kl. 19.00

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af