Første forsmag på ‘Teenage Mutant Ninja Turtles 2’ er en Michael Bay-buffet af actionkalorier

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hverken publikum eller anmeldere vendte tomlen opad, men pengene skovlede alligevel ind, da tegnefilmikonerne Ninja Turtles sidste år blev præsenteret som adrætte CGI-skrumler i ‘Teenage Mutant Ninja Turtle’. Nu er toeren så landet, og det vil være løgn at påstå, at det ser bedre ud end sidst.

Igen styres slagets gang af Michael Bay, der sidder trygt i producer-stolen, og som denne gang lader instruktøren Dave Green (‘Earth to Echo’) kanalisere sine trademarks: Det tiltede kamera (her mere tiltet end nogensinde), den blåkølige colourgrading og de metalliske brummelyde, der dog mestendels overdøves af et besynderligt club-remix af Run-D.M.C’s hiphopklassiker ‘It’s Tricky’.

På rollelisten finder vi endnu engang Megan Fox, Alan Richardson og William Fichtner, mens Tyler Perry  og ‘Arrow’-stjernen Stephen Amell tilslutter sig de actionspækkede begivenheder. ‘Teenage Mutant Ninja Turtles 2’ kan ses i biograferne fra 2. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af