Lyt til Soundvenue Filmcast: En lille film ved navn ‘Star Wars’ – og ‘Transparent’ sæson 2

Ingen intro påkrævet: ‘Star Wars: The Force Awakens’ er ankommet til galaksen, og vi fælder naturligvis vores uforbeholdne dom over kraften, tusindårsfalken og Mark Hamill i den nye udgave af Soundvenue Filmcast.

Til sidst i udsendelsen laver vi tilmed for første gang en spoiler special, hvor vi snakker om alle filmens twists, turns og overraskelser, men bare rolig: Vi advarer grundigt forinden, så du kan nå at slukke, hvis du endnu har filmen til gode.

Ugens filmcast står dog ikke kun i stjernekrigens tegn. Vi har nemlig glædet os lige så meget til anden sæson af Soundvenues officielle førsteplads på sidste års liste over bedste serier: ‘Transparent’.

Jill Soloways Amazon-serie sparkede benene væk under mange, men kan fortællingen om transkvinden Maura og hendes tre narcissistiske voksne børn holde niveauet? Og hvilken betydning har ‘Transparent’ for mangfoldigheden på amerikansk tv?

Vi dykker ned i ‘Transparents’ sjove, rørende og provokerende univers, og som sædvanligt står den naturligvis også på den faste hurtigrunde, hvor det bliver akavet med gravrøveri, hvalsex og Michelin-stjerner til vores kæresters kulinariske evner. Til allersidst anbefaler vi strålende sager fra streamingtjenesterne på blot 30 sekunder.

Denne episode af Soundvenue Filmcast er præsenteret i samarbejde med Viaplay og serien ‘Empire’ – læs mere HER.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af