Farveglade ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ indtager runway i teaser for ny sæson

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tina Feys sprudlende komedieserie ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ scorede høje seertal, da den første sæson havde premiere på Netflix sidste forår. Nu vender den helt og aldeles ukuelige Kimmy Schmidt og hendes medsammensvorne tilbage i en teaser for tv-seriens anden sæson, der har premiere den 15. april.

I teaseren folder Kimmy Schmidt, hendes musicalbegejstrede roommate, Titus, og trofækonen Jacqueline Vorhees sig ud på en runway iført labels som ‘Peeno Noir Caviar’, ‘Hashbrown No Filter’ og ‘Stranger Danger Ranger’ – referencer, som vil gøre fans af tv-seriens første sæson varme om hjertet. Teaseren fortæller os, at Kimmy Schmidt stadig er særdeles glad for komplementærfarver i sin påklædning.

Tina Fey har annonceret, at hun vil vende tilbage i en gæsterolle i den nye sæson. Netflix har desuden givet grønt lys for en tredje sæson.

Læs også: Video: Sarah Palin får hævn over Tina Fey i ’30 Rock’-parodi

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af