Ben Affleck har skrevet manuskript til ny Batman-film

Ben Affleck har skrevet manuskript til ny Batman-film

Zack Snyders ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ blev ikke ligefrem en anmelderdarling, men mange var enige om filmens måske eneste lyspunkt: Batfleck.

Det er allerede sikkert, at Ben Afflecks Batman vender tilbage i ‘Justice League’-filmene og gæster den snart aktuelle ‘Suicide Squad’, men der er mere godt i vente. I et interview med The Hollywood Reporter delte Patrick Whitesell, Ben Afflecks agent, en stor nyhed: »Han er signet til mindst at lave ‘Justice League’ et og to, så det er i hvert fald tre gange, han får båret kappen«, og »der er et manuskript, han har skrevet, der er en virkelig cool [Batman]-idé, så det er en mulighed«.

Ben Afflecks evner som filmskaber, som han har demonstreret med film som ‘Gone Baby Gone’ og ‘Argo’, tilsat hans nørdede tilgang til Batman-universet lover godt for en film om flagermusemanden fra hans hånd. Vi håber i hvert fald for den kære Affleck, at han undgår endnu en gedigen nedtur, hvis hans egen Batman-drøm bliver vækket til live en dag.

Læs også: Få overblikket: Reaktionerne på Ben Afflecks Batman

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af