Christopher Nolan caster One Directions Harry Styles i sin kommende film, ‘Dunkirk’

Christopher Nolan caster One Directions Harry Styles i sin kommende film, ‘Dunkirk’

Tilbage i december afslørede Christopher Nolan navnene på nogle af de skuespillere, han havde castet til sit kommende krigsopus, ‘Dunkirk’. Her fremgik det, at tunge spillere som Tom Hardy, Kenneth Branagh og Mark Rylance, der netop har vundet en Oscar for bedste mandlige birolle i Spielbergs ‘Bridge of Spies’, alle var blevet castet i biroller, imens det stod åbent, hvem der ville indtage de større roller i filmen.

Nu er det blevet offentliggjort, at One Direction-medlemmet Harry Styles slutter sig til de erfarne herrer. Styles er efter sigende ved at søsætte en solokarriere, der altså kan få et gevaldigt skub fremad, når den 22-årige brite får sin spillefilmsdebut i en så prestigefuld produktion som en Nolan-film.

Ud over Harry Styles er det næsten ubeskrevne blad Fionn Whitehead også blevet castet. Det er endnu uvist, hvilke karakterer de to nytilkomne skal spille.

‘Dunkirk’ omhandler den historiske begivenhed, hvor allierede tropper blev evakueret fra den franske havneby Dunkirk under 2. Verdenskrig i 1940. Indspilningerne er planlagt til at begynde i maj, og filmen skulle få premiere sommeren 2017.

Læs også: Christopher Nolan afviser CGI i ‘Dunkirk’ – skaffer et autentisk destroyer-skib

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af