Spoiler alert: Ian McShane afslører sin karakters skæbne i ‘Game of Thrones’

Spoiler alert: Ian McShane afslører sin karakters skæbne i ‘Game of Thrones’

Læs ikke videre, hvis du intet vil vide om den nye sæson.

Det var umiddelbart et scoop for ‘Game of Thrones’-holdet, da de i sommers kunne annoncere, at skuespilleren Ian McShane var blevet føjet til castet i den kommende sjette sæson af successerien. Imidlertid har McShane, der er bedst kendt for sin brillante rolle som banditten Al Swearengen i ‘Deadwood’, vist sig at være et lidt for samarbejdsvilligt interviewoffer, da han nu for anden gang har afsløret et plottwist i den stærkt imødesete nye sæson.

Tidligere på måneden afslørede skuespilleren til BBC Radio 5, at han skal spille karakteren Elder Brother, der leder en fredskult og bringer den elskede karakter The Hound, som Arya efterlod døende i finaleafsnittet i sæson fire, med sig tilbage i seriens univers. Og nu har McShane så i et interview med britiske The Telegraph røbet, at hans karakter desværre får en ganske kort levetid:

»They asked me if I wanted to do Game of Thrones and I said, ‘Sure, I’ll be able to see my old pals Charlie Dance and Stephen Dillane’ (Tywin Lannister og Stannis Baratheon, red.) and they said, ‘No, we’ve killed them off.’ I wasn’t sure whether I could commit, but then they said it would only be for one episode, so I said, ‘So that means I must die at the end of it. Great, I’m in’«.

Trist for os, der havde glædet os til at opleve skuespilleren i det mytiske univers, men måske en lettelse for HBO, der som bekendt har skærpet indsatsen for at undgå læk.

Læs også: Traileren til ‘Game of Thrones’ sæson 6 er i luften – spot Pilou Asbæk

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af