‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ vender tilbage – se den første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I januar blev ‘Unbreakable Kimmy Schmidt’ forlænget med en tredje sæson, og i sidste måned fik vi den første teaser for sæson 2, som får premiere på Netflix den 15. april. Og nu får vi så den første trailer for anden sæson med den gakkede og naive Kimmy Schmidt (spillet af Ellie Kemper fra ‘The Office’), der flygtede fra en underjordisk dommedagskult og prøver at starte et nyt liv i New York.

Serien er skabt af Tina Fey og Robert Carlock, holdet bag ’30 Rock’, og har desuden Jane Krakowski på rollelisten. Forventningerne til første sæson – der først blev bestilt af NBC, men siden købt af Netflix – var derfor høje. Modtagelsen var dog ganske positiv, også her på siden. 

Traileren for sæson 2 er spækket med skøre oneliners og lover godt for seriens fans fremadrettet. For eksempel da Kimmy finder sig selv i en julebutik. »This is a year-round Christmas store? You must be the happiest woman on earth«, udbryder hun til en uheldig medarbejder, der viser sig at være en mand. De skøre jokes fortsætter i en lind strøm og fungerer faktisk rigtig godt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af