Se Jesse Eisenberg, Kristen Stewart og Steve Carell i første trailer for Woody Allens ‘Cafe Society’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Få instruktører er i nærheden af at være lige så produktive som den nu 80-årige Woody Allen, som (med undtagelse af 1982) har lavet en film om året siden 1975. Og imponerende nok har kvaliteten stadig været høj i Allens ældre dage, hvor film som ‘Midnight in Paris’ og ‘Blue Jasmine’ har fået en meget positiv modtagelse. De seneste to år har kurven dog været for nedadgående med først ‘Magic in the Moonlight’ og siden ‘Irrational Man’.

I år åbner Woody Allen Cannes-festivalen med ‘Cafe Society’, som blandt andre har Jesse Eisenberg, Kristen Stewart og Steve Carell på rollelisten. Og nu har vi altså fået første trailer, som faktisk ser ret lovende ud. Jesse Eisenberg virker som en yngre udgave af Allen selv, usikker og neurotisk på den underholdende måde.

Allens nye film handler om en ung mand, der ankommer til Hollywood i 1930’erne med en forhåbning om at komme til at arbejde i filmindustrien og ender med at blive forelsket og draget ind i den pulserende café-kultur, der definerede tiden.

For nylig har vi set Coen-brødrenes, ‘Hail, Caesar!’, der også foregik i 1930’ernes Hollywood, og nu dykker Woody Allen altså ned i perioden med det, der tegner til at blive en underholdende affære. Som Eisenberg siger til slut i traileren: »Life is a comedy. Written by a sadistic comedy writer«.

‘Cafe Society’ får premiere i danske biografer den 6. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af