Dobbelt trailer-premiere: Få første kig på ‘Lethal Weapon’ og ‘The Exorcist’-tv-serierne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er ikke længe siden, vi fik endeligt bekræftet, at FOX ville tv-matisere William Peter Blattys bestseller ‘The Exorcist’ og ‘Dødbringende våben’-franchiset. En beslutning de fleste nok vurderer som unødvendig og halvidiotisk, men nu er der syn for sagen, da de første trailere til serierne har fået premiere.

Martin Riggs og Roger Murtaugh er stadig hovedpersonerne i ‘Lethal Weapon’-serien, men nu bliver de spillet af ‘Rectify’s Clayne Crawford og ‘Bulletproof’s Damon Wayans. Serien følger eksakt samme plot som dens filmforlæg, hvor Riggs er den utilregnelige politimand, der parres op med den pensionshungrende Roger »I’m too old for this shit« Murtaugh.

Traileren lover actionbrag a la ‘Fast & Furious’ og store følelser med rod i Riggs sørgelige fortid. Serien er produceret af McG, der står bag ‘Supernatural’, ‘Orange County’ og ‘Chuck’, og vi ved ærlig talt ikke, hvor meget vi skal forvente os af denne mærkværdige genoplivning.

i ‘The Exorcist’ spiller Geena Davis, hvad der svarer til Ellen Burstyns rolle i William Friedkins mesterlige filmatisering fra 1973. Hun er moderen til en datter, der begynder at opføre sig mærkeligt efter hun kommer hjem fra college, og to meget forskellige præster prøver at hjælpe den fortvivlede mor.

Til forskel fra ‘Lethal Weapon’ prøver ‘The Exorcist’ at distancere mere fra dens forgængere med nye karakternavne og sporadiske plotafvigelser, og det er svært at benægte det ildevarslende og gruopvækkende i denne første trailer.

‘Lethal Weapon’ har endnu ikke fået en premieredato, hvorimod ‘The Exorcist’ skulle være klar i november 2016.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af