Jeff Bridges bliver en del af det stjernespækkede cast til ‘Kingsman: The Golden Circle’

Jeff Bridges bliver en del af det stjernespækkede cast til ‘Kingsman: The Golden Circle’

‘Kingsman: The Secret Service’ delte vandene sidste år. Den stiliserede ultravold og filmens humor tiltalte ikke alle. Vores egen anmelder gav filmen to stjerner og skrev blandt andet, at »Matthew Vaughns tegneseriefilmatisering ’Kingsman: The Secret Service’ er en fattigmandsudgave af hans tidligere succes, ’Kick-Ass’. En anden, der til gengæld var rigtigt glad for filmen, var Quentin Tarantino, der kaldte filmen én af årets bedste sammen med ‘Mad Max: Fury Road’ og ‘It Follows’.

Mens Samuel L. Jackson gav den som læspende superskurk i første film, er han erstattet af Julianne Moore, der skal agere antagonist i opfølgeren. Og nu er endnu et stort navn tilføjet rollelisten i form af ingen ringere end Jeff Bridges, skriver Deadline.com. ‘The Big Lebowski’-skuespilleren annoncerede sin rolle i filmen på Twitter med de kryptiske ord: »The only golden circle I want vexing me, is the one my glass leaves behind on the table«.

Mens Samuel L. Jackson er ude, vender Colin Firth ganske overraskende tilbage til toeren, til trods for at hans karakter tilsyneladende døde i den første film. Derudover vender Taron Egerton tilbage som ‘Eggsy’. På rollelisten finder vi desuden navne som Halle Berry, Mark Strong, Channing Tatum – og Elton John.

Matthew Vaughn sidder endnu engang i instruktørfilmen. Vaughn har tidligere instrueret fim som ‘Layer Cake’, ‘Kickass’ og ‘X-Men: First Class’.

‘Kingsman: The Golden Circle’ rammer biograferne i sommeren 2017.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af