PETA kalder ‘Silicon Valley’s hestesex-scene for »arrangeret voldtægt«

PETA kalder ‘Silicon Valley’s hestesex-scene for »arrangeret voldtægt«

‘Silicon Valley’s andet afsnit af en allerede forrygende tredje sæson bød på et helt særligt grin, da Richard gravalvorligt diskuterede firmaets fremtid med (Action) Jack Barker, mens to heste bag dem… avlede løs.

Ikke alle finder det dog sjovt, og blandt dem hører dyrevelfærdsforeningen PETA. De mener, at serien fremviser en uhellig praksis, hvor man tvinger fuldblodsheste til at avle:

»Det virker sjovt, men hopperne er bundet fast under processen, ofte med reb, uden mulighed for at flygte, og hingstene er også bundet til et reb og slæbt hen til hopperne, så de kan bestige dem. Hverken hingstene eller hopperne har et valg, det er samlebåndsavl for profit«, siger PETA’s vicepræsident Lisa Lange til The Wrap og kalder scenen for »arrangeret voldtægt«.

‘Silicon Valley’s executive producer Alec Berg forklarer, at de først havde tænkt, at Richard skulle finde Jack ved et racerløb, men det var ikke sjovt nok.

»Det var en meget mærkelig, gentlemansagtig rigmandsting. Så vi talte om, at måske var det (racerløbet, red.) Jack Barkers ting, men det var ikke sjovt…. En anden ting, folk snakkede om, var løbeheste, og så landede vi på den her idé om, at Richard havde en vigtig samtale om hans selskabs fremtid foran to heste, der var godt i gang, og det virkede bare som en virkelig sjovt kontrast«, siger han til Entertainment Weekly.

»Ingen dyr kom til skade, da vi lavede denne film. Et af dem blev faktisk ekstremt glad«, supplerer serieskaber Mike Judge.

PETA er dog stadig dybt oprørt over klippet. Godt, de ikke så massevoldtægten af koen i ‘1864’.

Læs også: Lyt til Soundvenue Filmcast – om ‘Silicon Valley’ sæson 3 og Susanne Biers ‘Natportieren’

Læs også: Anmeldelse af ‘Silicon Valley’ sæson 3

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af