James Cameron kritiserer ‘Star Wars: The Force Awakens’

James Cameron kritiserer ‘Star Wars: The Force Awakens’

J.J. Abrams’ Star Wars-film ‘The Force Awakens’ blev generelt særdeles vel modtaget blandt både fans og anmeldere.

De kritikere, der var, anklagede især filmen for at lægge sig for tæt op af George Lucas’ originale ‘Star Wars’-film fra 1977, og nu viser det sig, at en anden af Hollywoods allerstørste blockbusterinstruktører, James Cameron, tilhører kritikerholdet.

Cameron – manden bag film som ‘Terminator’, ‘Aliens’, ‘Titanic’ og ‘Avatar’ – er ikke kendt som den store diplomat, og i et interview med youtuberen Keely Stinner luftede han sin holdning råt for usødet.

»Jeg må sige, at Georges gruppe på seks film havde mere innovativ visuel opfindsomhed, og at denne film mere var en indskrænkning til ting, man havde set før, og karakterer, man havde set før«, sagde han.

»Den tog enkelte babyskridt frem med nye karakterer. Så for mig voterer juryen stadig. Jeg vil se, hvor de tager den hen«, fortsatte han og tilføjede, at han generelt har stor respekt for J.J. Abrams.

James Cameron arbejder for øjeblikekt på intet mindre end fire fortsættelser til ‘Avatar’.

Se hele interviewet herunder.

Læs også: Anmeldelse af ‘The Force Awakens’ 

Læs også: De seks første ‘Star Wars’-film, rangeret fra værst til bedst

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af