Jon Stewart fortæller Trump-joke til en pony, da han besøger ‘Full Frontal with Samantha Bee’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Daily Show’-korrespondenten Samantha Bee var en af de mest oplagte kandidater til at træde i Jon Stewarts sted, da han forlod sin værtsrolle i programmet. Men Bee tog i stedet tjansen som late-night vært på sit eget program, ‘Full Frontal’, og har her trumfet igennem som den eneste kvinde i en mandsdomineret verden.

Bee kan takke Stewart for at give hende et afsæt, men hun er ikke bange for at drille den pensionerede vært, da han lagde vejen forbi ‘Full Frontal’s kontorer. Her gav hun Stewart en hvid pony og foreslog, at han kunne passe den i sit nye dyreinternat (eller som Bee kalder det: »massage firm«), som Stewart åbnede i New Jersey sidste år.

Efter hun er gået, kan Stewart ikke dy sig for at lave en lille Trump-joke på ponyen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af