Mads Mikkelsen: ‘Doctor Strange’ bliver ikke ligesom andre Marvel-film

Mads Mikkelsen: ‘Doctor Strange’ bliver ikke ligesom andre Marvel-film

At dømme ud fra filmens første trailer kommer ‘Doctor Strange’ til at blive markant anderledes, end hvad vi normalt ser fra Marvel-universet. Den vilde trailer gav associationer til film som ‘Inception’ og ‘The Matrix’. Danske Mads Mikkelsen skal spille skurk i filmen, og ifølge danskeren kommer ‘Doctor Strange’ da heller ikke til at minde om andre Marvel-film.

»Hvis du ser på tegneserierne, er Doctor Strange-tegneserierne ret anderledes fra andre Marvel-historier. Jeg tror, at filmen vil blive anderledes fra andre Marvel-film, vi har set, men ikke lige så anderledes som tegneserierne er, fordi de stammer fra 60’erne og 70’erne – de var mere ligesom et syretrip«, forklarer danskeren til Yahoo.

Der bliver således ikke tale om en totalt psykedelisk Marvel-film, selvom æraen, hvor tegneserierne stammer fra, tilsyneladende stadig vil kunne fornemmes i filmen.

»Vi har taget vores fascination af den tid og transformeret det til noget, vi kan relatere til idag. Så du får stadig energien, du får stadig farverne, du får stadig galskaben, men du får også noget, du kan identificere dig med. Jeg tror, at det var en nødvendighed – ellers ville det bare blive en skør film. Du får action, alle de gode ingredienser du normalt får i en Marvel-film, men den vil få en anderledes flavour, det er helt sikkert«, uddyber Mads Mikkelsen.

‘Doctor Strange’ får dansk biografpremiere den 3. november.

Læs også: Her er Mads Mikkelsens bedste og værste roller

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af