Ny teaser for ‘Jason Bourne’ løfter lidt af sløret for Bournes forhistorie

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er kun lidt over en måned til, at den femte film i ‘Bourne’-franchisen rammer de danske biografer. Som bekendt er Matt Damon tilbage i hovedrollen, efter han valgte ikke at være en del af den fjerde film i serien, ‘The Bourne Legacy’, hvor Jeremy Renner tog over.

Indtil videre har vi fået en en teaser og en længere trailer for ‘Jason Bourne’. Nu er der landet endnu en teaser, hvor Bourne befinder sig midt i nogle voldsomme gadeoptøjer i Grækenland, og som løfter noget af sløret for hans mystiske fortid.

»I volunteered because of a lie«, siger Bourne eksempelvis om det hemmelige program, han blev en del af for mange år siden. »They said my father was killed by terrorists!« Her får vi således et ganske godt indblik i, hvad plottet i seriens femte film kommer til at dreje sig om, nemlig at Bourne vil hævne sig på CIA.

Udover Matt Damon består rollelisten af navne som Alicia Vikander, Vincent Cassel, Tommy Lee Jones og Julia Stiles.

‘Jason Bourne’ har dansk biografpremiere den 28. juli.

Læs også: Fødselsdag på Mars: Matt Damons fem bedste og tre værste roller – rangeret

Læs også: Fra Bruce Lee til Bruce Willis: De mest indflydelsesrige actionfilm i historien

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af