Se The Rock som demi-gud i første trailer for Disneys animationsfilm ‘Vaiana’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For snart tre år siden havde Disney premiere på ‘Frozen’, der blev en kæmpesucces og indtjente mere end 1,2 mia. dollars. Disney kæmper hårdt med Pixar (der senest vandt en Oscar for ‘Inside Out’) og Dreamworks (der åbnede med ‘Kung Fu Panda 3’ i starten af året) på animationsfronten, og tilbage i marts fik ‘Zootopia’ premiere, og Disney endte også her med at indtjene over en mia. dollars.

Næste projekt for Disney hedder ‘Vaiana’ (originaltitel: ‘Moana’, og filmens første trailer er netop landet. Dwayne ‘The Rock’ Johnson spiller demi-guden Maui, som i traileren forsøger at imponere hovedpersonen Moana med en tale om alle sine fortræffeligheder og ekstraordinære bedrifter. Da Moanas reaktion udebliver, sukker han: »What’s a demigod gotta do?«

‘Vaiana’ handler om en ung pige, der sejler rundt på havene i det sydlige Stillehav for at finde en forsvundet ø og redde sit folk med Mauis hjælp.

‘Vaiana’ får biografpremiere til november. Den amerikanske trailer kan ses herover, mens den danske kommer her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: ’Den gode dinosaur’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af