Se traileren til ‘Looking: The Movie’ – HBO’s homoserie vender tilbage med en sidste omgang

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mange har ærgret sig over, at HBO valgte at slutte ‘Looking’ efter to sæsoner. Her på redaktionen fik serien sidste år en 12. plads på listen over årets bedste serier og blev beskrevet som et »nuanceret karakterportræt, der kan og vil en masse andet end venindeserien ’Girls’ og dennes mere karikerede undertoner«.

Serien, der er skabt af Michael Lannan, og som havde Andrew Haigh (’45 år’) som konceptuerende instruktør, fandt en loyal fanbase. Desværre så for få seere med i sidste ende, hvorfor HBO valgte at trække stikket i starten af sidste år. Heldigvis gav HBO dog folkene bag serien en mulighed for at runde historien af, og i næste måned får vi derfor ‘Looking: The Movie’, en tv-film instrueret af Haigh og endnu engang med Jonathan Groff, Frankie J. Alvarez, Murray Bartlett, Lauren Weedman og Russell Tovey på rollelisten.

Filmen foregår, et stykke tid efter serien sluttede. Patrick er på vej til San Francisco for at deltage i Agustin og Eddies bryllup og bliver genforenet med gamle venner og kærester.

‘Looking: The Movie’ rammer HBO Nordic den 23. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af