Spøgelsesapokalypse i den nye internationale trailer til ‘Ghostbusters’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er 32 år siden, at den originale ‘Ghostbusters’-film med blandt andre Bill Murray, Dan Aykroyd og Sigourney Weaver ramte biografer verden over og siden opnåede klassikerstatus. I 1989 kom toeren, der var en anelse mindre vellykket. Og nu her i 2016 bliver franchisen altså reebootet af instruktøren Paul Feig, der har instrueret film som ‘Bridesmaids’ og ‘Spy’.

I den nye film udgøres spøgelsesjægerholdet af en kvindelig kvartet, Melissa McCarthy (‘Bridesmaids’, ‘Spy’), Kristen Wiig (‘Bridesmaids’, ‘The Martian’), Kate McMinnon og Leslie Jones (‘Trainwreck’). Chris Hemsworth (‘Thor: The Dark World’) er castet til rollen som spøgelsesjægernes receptionist.

Den seneste trailer fik vi blot tre uger siden, men nu er der altså landet en ny international trailer, der viser hidtil uset materiale. Kristen Wiig får spyttet grønt slim i ansigtet i bedste ‘The Exorcist’-stil, og New York hærges af et spøgelse på størrelse med Godzilla.

‘Ghostbusters’ får dansk biografpremiere den 4. august.

Læs også: Nye toner i Hollywood: Disse prominente skuespillerinder erobrer roller skrevet til mænd

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af