Sundance-sensationen ‘The Birth of a Nation’ om USA’s mest blodige slaveoprør får en ny trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I første trailer til den Sundance-vindende og vanvittigt hypede ‘The Birth of a Nation’ så vi den tidligere slave og præst Nat Turner (Nate Parker) træde i karakter som oprører, men i den nye trailer kommer vi endnu tættere på Nates væsen, natur og motivation for at indlede et af de mest blodige slaveoprør nogensinde.

Nate Parkers ‘The Birth of a Nation’ – hvis titel er en stor fuckfinger til D.W. Griffiths historiske stumfilm af samme navn, hvor Ku Klux Klan bliver fremstillet som helte – tager udgangspunkt i den sande historie om 1830’ernes slaveoprør i Virginia, og Parker spiller både hovedrollen og har instrueret den meget omtalte film. Den blev solgt for et rekordhøjt beløb på 92,4 mio. danske kr. til amerikansk distribution, og det er en film, der allerede spejder mod Oscar-nomingeringer.

‘The Birth of a Nation’ får premiere i USA til oktober, men må stadig vente på en dansk premieredato. Den rammer lige lukt ned i en allerede igangværende tematisering af sortes historie og liv i USA med serier som ‘Roots’, ‘Underground’ og ‘American Crime Story: The People v O.J. Simpson’.

Læs mere: Sensationel slavefilm undergraver historiens mest berømt racistiske film

Læs mere: Soundvenue Filmcast: ‘The Nice Guys’, O.J. Simpson og amerikanske seriers aktuelle raceopgør

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af