‘Louie’-stjerne kæmper med ungerne i den Louis C.K.-producerede ‘Better Things’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Komikere synes at have en umættelig trang til at inkarnere og ironisere over versioner af sig selv i diverse tv-serier, og Pamela Adlon (kendt fra ’Louie’ og ’Californication’) fortsætter tendensen med ’Better Things’, en delvist selvbiografisk komedieserie om alenemorens kvaler med at kombinere forældrepligter, semi-succesfuld karriere og datingliv.

Den snert af repetition, der nager med seriens placering i slipstrømmen af beslægtede komedieserier, opvejes dog af holdet bag: Adlon har udviklet serien i samarbejde med ingen ringere end Louis C.K., der castede skuespillerinden i ’Louie’.

I traileren lægges vægten særligt Adlons forhold til sine børn, der undervejs både afbryder hendes pornosøgning og prøver at overtale hende til at købe hash.

’Better Things’ får premiere på den amerikanske kanal FX den 8. september, mens en dansk distributør endnu ikke har budt sig til.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af