Mads Mikkelsen vækker skræk og rædsel i ny trailer til ’Doctor Strange’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Mads Mikkelsen blev for nylig officielt præsenteret i ’Rogue One: A Star Wars Story’, hvor han har en bærende rolle som Galen Erso, faren til Felicity Jones’ oprørskvinde Jyn Erso, men i ’Doctor Strange’ vender den danske skuespiller tilbage til de skurkagtige laster, der indgraverede hans navn på Hollywoods stjernehimmel.

Hvor hans portrætter af Hannibal Lecter og Le Chiffre kombinerede det intellektuelt sofistikerede og morbide, er hans skurkerolle i ’Doctor Strange’ umiddelbart skrækindjagende – og ved første øjekast uden formildende træk: »I am death and pain«, snerrer han hæst i den nye trailer.

Under Comic Con-panelet, hvor traileren blev præsenteret af cast og crew, sagde ordstyrer Chris Hardwick direkte til Mikkelsen: »Selv når du smiler, føler jeg, at du vil slå mig ihjel«.

På den anden side af den moralske skillelinje spiller Benedict Cumberbatch hjernekirurgen Stephen Strange, der opdager en magisk parallelverden under vejledning af Tilda Swintons kronragede mentor. Og ligesom den første trailer til filmen vækker anden forsmag stærke mindelser om både ’The Matrix’ og ’Batman Begins’.

Chiwetel Ejiofor, Michael Stuhlbarg og Rachel McAdams medvirker også i filmen, der har dansk biografpremiere den 3. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af