Første trailer til Christopher Nolans ‘Dunkirk’ er simpel, men effektiv krigsførelse

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

For lidt over to uger siden, spåede skuespilleren Mark Rylance, at Christopher Nolans kommende film ‘Dunkirk’ ville blive en mageløs oplevelse, og nu får publikum syn for sagen med filmens første trailer. Den er hverken lang, prangende eller handlingsfyldt, men solidt opildnende og spændingsfuld, hvilket blot øger forventningerne til den allerede imødesete krigsfilm.

Nolans tiende spillefilm fortæller en spektakulær og virkelig historie fra 2. verdenskrig, hvor redningsaktionen Operation Dynamo formåede at befri allierede britiske tropper fra byen Dunkirk, da tyskerne indvaderede denne og dermed Frankrig i 1940. Det lykkedes over 300.000 allierede soldater at flygte fra tyskerne, der ellers havde omringet dem.

Selvom vi ved, at filmen behandler dette skelsættende øjeblik i britisk og fransk krigshistorie, er det egentlige plot stadig ikke offentliggjort. I denne første trailer er der heller intet glimt af Nolans stjernecast med blandt andet Tom Hardy, Mark Rylance, Cillian Murphy og Harry Styles fra One Direction.

Hvad vi i stedet får, er et kig og en amerikansk premieredato, der lyder 21. juli 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af