Margot Robbie forklarer: Derfor blev flere Joker-scener med Jared Leto droppet

Margot Robbie forklarer: Derfor blev flere Joker-scener med Jared Leto droppet

Siden den amerikanske premiere på ’Suicide Squad’ i sidste uge, har Jared Leto, der spiller i Jokeren i superskurke-ensemblet, flere gange luftet sin frustration i medierne over, at mange af hans bedste scener ikke kom med i filmen.

»Var der nogen scener, der ikke blev klippet ud? Der var så mange scener, der blev klippet ud«, sagde han i sidste uge om sin rolle som Jokeren, der i filmen er kærester med Harley Quinn, der spilles af Margot Robbie.

Og netop Robbie kommer nu måske med en del af forklaringen på, hvorfor mange af scenerne med Jokeren endte på gulvet i klipperummet.

»De indså nok, at den gennemløbende historie i filmen blev nødt til at være den mission, vi var på, og at forklare Enchantress’ position og alt det der«, sagde Robbie i et nyligt YouTube-interview.

»Selvom om Harley Quinn og Jokerens forhistorie er magisk, var nogle af de ting, vi optog, sindssyge. Det er flashbacks, og det er meningen, at det skal være glimt«.

Der har i de sidste måneder været mange historier om, hvor meget Jared Leto levede sig ind i rollen som Jokeren og de pranks, han lavede med sine medspillere på settet.

Læs også: Se rablende ’Suicide Sqaud’-trailer med fokus på Jared Letos Joker.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af