Rasmus Heisterbergs debutfilm ‘I blodet’ til Toronto Filmfestival

Rasmus Heisterbergs debutfilm ‘I blodet’ til Toronto Filmfestival

‘I blodet’, der er skrevet og instrueret af Rasmus Heisterberg, er netop er blevet udtaget til Toronto Filmfestival. ‘I blodet’ er Heisterbergs debutfilm som instruktør, og derfor er det også imponerende, at den allerede nu begynder at få anerkendelse i udlandet. Filmen er udtaget som del af Toronto Filmfestivals Discovery-program, som sætter fokus på lovende internationale instruktører, lyder det i en pressemeddelse.

Rasmus Heisterberg er kendt som en af de absolut mest succesfulde manuskriptforfattere, vi har herhjemme. Her har Heisterberg især haft succes med genrefilm som den politiske thriller ‘Kongekabale’ fra 2004, krimien ‘Mænd der hader kvinder’ fra 2009, som også modtog en BAFTA for bedste ikke-engelsksprogede film, og periodedramaet ‘En kongelig affære’ fra 2012, der vandt en Golden Globe og blev Oscarnomineret som bedste udenlandske film. Senest skrev Heisterberg manuskriptet til ‘Fasandræberne’, som blev sidste års mest sete biograffilm.

Hans debutfilm ‘I blodet’, er en stemningsbåret beretning om en ung mands identitetskrise og samtidig et kaotisk storbyportræt af København. Den medicinstuderende Simon, spillet af Kristoffer Bech (sanger i Shiny Darkly), lever det afslappede liv i start 20’erne med endeløse fester, druk og sex, sammen med ønsket om at gøre det hele igen dagen efter. Men idyllen, der omgiver den frisindede levestil, begynder at krakelere, som drømme brister, forelskelser sårer og venskaber testes.

‘I blodet’ får verdenspremiere på festivalen den 10. september 2016 og får dansk premiere den 15. september 2016.

Læs også: Mød Rasmus Heisterberg: Genredrengen, der vendte Hollywood ryggen

Læs også: Trailer til ‘I blodet’: Fester, kærlighed og Roskildestemning i Rasmus Heisterbergs debutfilm

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af