‘Rogue One’s anden trailer er landet med flere stjerner og mørkets fyrste

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ivrige amerikanske ‘Star Wars’-fans og gængse seere måtte vente hele to en halv time, før den OL-finale, de overværede på NBC, blev særdeles interessant. Disney havde annonceret, at ‘Rogue One’s nye trailer ville premiere i reklamepausen, og det fik fans til at sidde klistret til skærmen. Men da den så endelig kom, var det vel de færreste, der blev skuffede, da først Forest Whitaker tog os ind med ordene »the world has come undone«.

‘Rogue One’s nye trailer minder i sine første sekunder om dens forgænger, men herfra udfolder det nye stjernekrigsunivers sig endnu mere. Vi ved stadig kun om plottet, at Felicity Jones som Jyn Erso skal lede oprørernes forsøg på at stjæle planerne til dødsstjernen, og at Forest Whitaker (som en Yoda-lignende mentor), Diego Luna og Donnie Yen følger hende, mens Ben Mendelsohn fra Imperiet forsøger at forpurre deres planer.

Traileren introducerer også nye ansigter som Riz Ahmed og en nu længere kampscene fra den talentfulde kampsportsmester Donnie Yen. Vi må dog desværre skuffe de danske seere med, at Mads Mikkelsen endnu ikke er dukket op i traileren, men tilgengæld gør en mere mørksindet gæst et kort, men betydeligt besøg i trailerens sidste sekunder.

Selvom rygtebørsen fortæller om store problemer i ‘Rogue One’-produktionen , så er hypen, forventningerne og forhåbningerne stadig umådeligt høje. ‘Rogue One’ får dansk premiere 14. december.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af