‘Step Brothers’ genforenet: Will Ferrell og John C. Reilly skal lege Sherlock Holmes i kommende komedie

‘Step Brothers’ genforenet: Will Ferrell og John C. Reilly skal lege Sherlock Holmes i kommende komedie

Det bugner i disse dage med Sherlock Holmes-filmatiseringer, og sådan har det egentlig altid været. Arthur Conan Doyles ikoniske detektiv er blevet set i mange afskygninger – lige fra Johnny Lee Millers maniske Holmes i CBS-serien ‘Elementary’ og Benedict Cumberbatchs raffinerede ‘Sherlock’ til Robert Downey Jr.’s actionhelt og Ian McKellens dement-ramte ‘Mr. Holmes’. Nu får vi snart serveret endnu en Sherlock Holmes-fortolkning – og vi kan love, at denne bliver mere skør end seriøs.

Deadline.com kan nemlig fortælle, at Will Ferrell og John C. Reilly, der tidligere har spillet sammen i de mindeværdige komedier ‘Talladega Nights’ og ‘Step Brothers’, er klar til at give deres bud på den britiske detektiv og hans makker i en PG-13 komedie med titlen ‘Holmes and Watson’. Ferrell tager rollen som mesterdetektiven, mens Reilly spiller Watson i komedien, der skal instrueres af Etan Cohen (‘Get Hard’).

Projektet er tidligere blevet solgt til selskabet Sony Pictures med Ferrell og Sacha Baron Cohen som filmens makkerpar, men nu får Ferrell og Reilly mulighed for igen at arbejde sammen – en drøm de angiveligt længe har haft.

I et hav af Holmes-fortolkninger kan ‘Holmes and Watson’ ikke siges at være andet end forfriskende, og hvis bare kemien er halvt så god mellem Ferrell og Reilly, som den var i ‘Step Brothers’, så kan vi stå over for en særdeles vellykket komedie.

Læs også: Will Ferrell skal spille dement Ronald Reagan i ny film

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af