Daniel Craig tilbudt svimlende højt beløb for yderligere to ‘James Bond’-film

Daniel Craig tilbudt svimlende højt beløb for yderligere to ‘James Bond’-film

Rygterne om, hvem der skal spille den nye James Bond, florerer ivrigt. Især Tom Hiddleston ligger efter sigende lunt i svinget til rollen, men også spekulationer om mere ungt blod som Jamie Bell har været på tale.

Det lader dog til, at Sony, der står bag filmene, helst bare vil beholde Daniel Craig, der dog ellers har udtalt, hvordan han hellere ville kappe sine egne håndled over end at spille Agent 007 igen. Men nu har han angiveligt fået et tilbud, det må være ualmindeligt svært at sige nej til.

Ifølge Radar er den 48-årige skuespiller blevet tilbudt 150 millioner dollars, altså tæt på én milliard danske kroner (!), for at medvirke i de to næste Bond-film. Radars kilde forklarer, at »studiet er desperat for at sikre skuespillerens medvirken, mens de indfaser en yngre og langsigtet efterfølger«. Ifølge ham er beløbet så svimlende højt, fordi »Daniel er nøglen til en sømløs og sikker overgang, mener Sony og Bond-cheferne, og de er klar til at betale et kæmpe beløb for at få det til at ske«.

Sådan en lønseddel må få enhver til at genoverveje sin beslutning, men det vides endnu ikke, hvad Craig selv tænker om tilbuddet. Han har dog allerede bevæget sig hastigt videre fra Bond-brandet med indspilningerne af tv-serien ‘Purity’ og Steven Soderberghs ‘Logan Lucky’.

Læs også: Fra longshot til favorit – de bedste bud på en James Bond

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af