Den italienske mester Paolo Sorrentino arbejder på ny film om den skandaleramte Silvio Berlusconi

Den italienske mester Paolo Sorrentino arbejder på ny film om den skandaleramte Silvio Berlusconi

Det er kun et par dage siden, at den nye trailer til den Oscar-vindende italienske instruktør Paolo Sorrentinos kommende HBO-serie ‘The Young Pope’ kom ud, og allerede nu er der nyt om det næste projekt fra den virtuose instruktørs hænder.

Sorrentino er nemlig gået i gang med manuskriptet til en kommende film om ingen ringere end Italiens tidligere premierminister Silvio Berlusconi.

Arbejdstitlen på projektet er ‘Loro’ og skulle ifølge Variety ikke kun fokusere på den betragtelige mængde kritik, Berlusconi har lagt krop til gennem tiden. Derimod vil ‘Loro’ være en skildring af Berlusconis verden set fra hans eget synspunkt.

Titlen ‘Loro’ betyder ‘dem’, men er samtidig et ordspil på et andet italiensk ord, ‘L’oro’, som på italiensk betyder guld. En titel, der meget godt beskriver Berlusconis politiske karriere, som har været påvirket af alt fra sexskandaler til svindel.

Paolo Sorrentino vandt en Oscar for ‘Den store skønhed’, der var en mageløs kærlighedserklæring til livet og Rom. ‘Loro’ ville ikke være den første film, Sorrentino laver om en italiensk premierminister. I 2008 instruerede han ‘Il Divo’, der handlede om den magtfulde Giulio Andreotti, som blev valgt til Italiens premierminister syv gange, og som har ikke så lidt til fælles med Berlusconi.

Læs også: Ny forlænget trailer til ‘The Young Pope’ lover intriger i Vatikanet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af