Den omstridte ‘Ghost in the Shell’ med Scarlett Johansson og Pilou Asbæk har fået sine første teasere

Et af dette års helt store whitewashing-skandaler i Hollywood ramte eftertrykkeligt, da det kom frem, at lyshårede Scarlett Johansson iført sort paryk skulle indtage hovedrollen i den kommende filmatisering af ‘Ghost in the Shell’. Matsamune Shirows manga er et af hovedværkerne inden for sin genre, og at en kridhvid, amerikansk kvinde skulle spille den japanske cyborg Motoko fik vækket internettets vrede.

Optagelserne er dog i kassen nu, og for få timer siden landede ikke bare én, men hele fem små teasere til sci-fi-thrilleren, der følger Major Motokos og hendes fæller i anti-terrororganisationen Section 9’s kamp for at bekæmpe The Puppet Master-virussen, der er i stand til at hacke cyborgs og dermed er en overhængende trussel.

Det er godt at kende lidt til plottet på forhånd, inden man kaster sig ud i teasershowet, der ikke ligefrem rutter med informationerne. Til gengæld giver de et dragende indblik i filmens animé-inspirerede, dystre fremtidsscenarie.

Desværre er Johanssons co-star Pilou Asbæk ikke til at se. Forhåbentlig kommer der snarligt en trailer i fuld længde med dansk islæt.

Se de fire sidste teasere herunder. ‘Ghost in the Shell’ får premiere i de danske biografer 30. marts 2017.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af