Hollywood whitewashing: Scarlett Johansson som japansk cyborg i ‘Ghost in The Shell’

For animéfans er det noget nær en skandale, at et af genrens hovedværker ‘Ghost in the Shell’ bliver filmatiseret med Scarlett Johansson i hovedrollen som Motoko Kusanagi. Og Scarlett Johansson adskiller sig da også en kende fra sine medspillere, hvoraf mange er asiatiske skuespillere – udover selvfølgelig Pilou Asbæk.

‘Ghost in the Shell’ handler om Motoko, en kvindelig cyborg, der arbejder for anti-terror-organisation Section 9. Deres opgave er at nedbryde The Puppet Master-virussen, som kan overtage cyborgers kroppe ved at hacke dem.

Fans er gået til tasterne på Twitter og er ikke bange for at tilkendegive deres mening om castingen. Især er det bibeholdelsen af den japanske historie og setting med Scarlett Johansson proppet ned i, der irriterer Twitter-brugerne.

Læs et udpluk af Twitter-kommentarerne herunder. Én kvinde er gået så langt som at samle underskrifter mod remaket.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af