Michelle Williams skal spille Janis Joplin i kommende biopic

Michelle Williams skal spille Janis Joplin i kommende biopic

Den tre gange Oscar-nominerede Michelle Williams har før bevist sin evne til at inkarnere kendte personligheder i rollen som Marilyn Monroe i ‘My Week with Marilyn’, og nu giver hun sig i kast med et biografisk portræt af en kvinde, der på mange måder var Monroes komplette modsætning.

Williams er nemlig udvalgt til at spille Janis Joplin i Sean Durkins (‘Martha Marcy May Marlene’) kommede biopic om den legendariske sangerinde, skriver The Playlist.

Filmen, der har fået den foreløbige titel ‘Janis’, har længe været undervejs. Først med Fernando Meirelles (‘City of God’) tilknyttet som instruktør og Amy Adams i hovedrollen og senere med Sean Durkins og Nina Arianda (‘Midnight In Paris’).

Men nu er hjulene atter i gang på projektet, der er baseret på Joplins søsters biografi ‘Love, Janis’ om sangerinden med den umiskendelige stemme og det tumultariske privatliv med misbrugsproblemer.

Uanset om projektet bliver til noget eller ej, kommer der nok til at gå et stykke tid, før filmen er færdig, da Michelle Williams først skal indspille cirkusfilmen ‘The Greatest Showman’ med Hugh Jackman.

Læs også: Anmeldelse af ’Janis: Little Girl Blue’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af