Netflix annoncerer sin første danske serie

Netflix annoncerer sin første danske serie
Netflix' danske serie 'The Rain' kan lyde som en teen-udgave af Cormac McCarthys 'The Road', der blev filmatiseret af John Hillcoat med Viggo Mortensen i en af hovedrollerne.

Der er ingen tvivl om, at streaminggiganterne satser hårdt på egenproduceret lokalt indhold de kommende år. HBO har sat flere skandinaviske skibe i søen, men det vides endnu ikke, hvilke der sejler i land, mens Viaplay har debuteret med ‘Swedish Dicks’ og senest ‘Forbandet’.

Man har desuden med spænding imødeset, hvad der ville blive Netflix’ første danske satsning, og nu har vi svaret: Thriller-serien ‘The Rain’, der er skabt af manuskriptforfatter Jannik Thai Mosholt (‘Borgen’, ‘Bedrag’, ‘Rita’), instruktør Esben Toft Jacobsen (‘Den kæmpestore bjørn’) og producer Christian Potalivo (‘Lang historie kort’).

Plottet lyder pirrende, som en blanding af ‘The Road’ og ‘The Walking Dead’: En virus har udslettet hovedparten af alle skandinaver, og vi følger et ungt søskendepar, der prøver at finde sikkerhed. De slutter sig til en gruppe af andre unge overlevende, og ifølge en pressemeddelelse vil serien ikke blot undersøge de farer, der kommer udefra, men også dem, der kommer indefra.

Castet er endnu ikke offentliggjort, men vi kan formentlig forvente os et tværskandinavisk skuespilhold, så serien appellerer bredt til de nordiske lande.

Serien får premiere i 2018.

Læs også: Anmeldelse af Viaplays ‘Forbandet’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af