Se første billede af genopstandne Jesus Quintana i kommende ‘The Big Lebowski’-spin-off

Se første billede af genopstandne Jesus Quintana i kommende ‘The Big Lebowski’-spin-off

Der gik et sus igennem filmverdenen, da det i august blev offentliggjort, at optagelserne til en spin-off af Coen-brødrenes ikoniske ‘The Big Lebowski’ var gået i gang med den elskelige, bowlingbegejstrede karakter Jesus Quintana i centrum.

Nu har vi for alvor fået syn for sagen, da første billede af Jesus Quintana anno 2016 er blevet offentliggjort. Billedet oven for viser skuespilleren John Turturro i meget Quintana’eske gevandter under optagelserne af den nye film, der bærer titlen ‘Going Places’.

Sikkert er det nu også, at Coen-brødrene ikke er involveret i filmen, som Turturro instruerer på egen hånd. Manuskriptet er baseret på den franske film ‘Les Valseuses’ fra 1974 med Gérard Depardieu i hovedrollen, og det er et særdeles stærkt cast bestående af Bobby Cannavalle, Audrey Tautou og Susan Sarandon, der skal legemliggøre historien om et aparte trekantsdrama.

Filmen er muligvis klar til næste års festivalsæson.

Læs også: To spændende nye ansigter slutter sig til ‘Fargo’ sæson 3

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af