‘The Big Lebowski’ spin-off: John Turturro indspiller angiveligt film om Jesus Quintana

‘The Big Lebowski’ spin-off: John Turturro indspiller angiveligt film om Jesus Quintana

Drømme bliver til virkelighed. Her på Soundvenue kårede vi tidligere på året den forførende bowlingmester Jesus Quintana fra ‘The Big Lebowski’ som netop den Coen-karakter, vi helst så få sin egen film. Vi er før blevet snydt med falske rygter, men ifølge kilder tæt på Turturro, der har talt med Birth.Movies.Death, er det ikke længere bare gisninger, forhåbninger og Jesus-skuespilleren John Turturros stædighed, der driver projektet – for nu er optagelserne i gang.

Hvorvidt Coen-brødrene selv er inde over projektet er uvist, men eftersom de tidligere har grint hånligt af Turturros passion project virker det ikke sandsynligt. I stedet skulle det være sikkert, at optagelserne til spin-off’en ‘Going Places’ har stået på i nogle uger, og at Turturro i filmen vil få selskab af Bobby Cannavale, Audrey Tautou og Susan Sarandon.

Filmens plot er baseret på den franske film ‘Les valseuses’ fra 1974 med Gérard Depardieu, hvor to nederdrægtige og grådige tyveknægte (i denne udgave Turturro og Cannavale) kæmper imod hinanden om at give en kvinde (Tautou) hendes allerførste… orgasme.

Den mærkværdige historie afskrækker muligvis nogen, men måske passer den lige netop til den forskruede Jesus’ opfattelse af sig selv, og så kan karaketerns uforglemmelige hoftebevægelser utvivlsomt anvendes i forførelsens tegn.

Og måske der er flere sære spinoffs af ‘The Big Lebowski’ på vej. Jeff Bridges luftede tidligere på måneden muligheden for en opfølger, der fulgte den lille Lebowski, som Maude bliver gravid i den oprindelige film fra 1998.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af