Se Charlize Theron og Javier Bardem i traileren til Sean Penns nedsablede ‘The Last Face’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sean Penn vender med ‘The Last Face’ tilbage til instruktørstolen for første gang siden ‘Into the Wild’ i 2007. Filmen følger Wren (Charlie Theron), som er direktør for en nødhjælpsorganisation i Afrika og sammen med lægen Miguel Leon (Javier Bardem) forsøger at redde så mange som muligt under en politisk revolution.

Filmen havde premiere på dette års Cannes-festival, hvor den fik læsterlige hug. Indiewire kaldte den blandt andet for »Penns værste film«, og The Playlist gav den en rungende bundkarakter med de nedslagtende ord:

»Sean Penns ubeskriveligt selvhøjtidelige ‘The Last Face’ er en øvelse i flerlaget tortur. Du er ikke sikker på, hvad der gør mest ondt: At se anerkendte skuespillere som Javier Bardem og Charlize Theron kvalt i latterlig pompøs dialog eller at huske, at Penn engang har instrueret virkelige film som ‘The Pledge’ og ‘Into The Wild’, før han blev en gående og talende politiske tegneserie for Hollywoods elitisme«.

Vores filmredaktør, der så filmen i Cannes, var da heller ikke just begejstret, og ud fra den patostunge trailer, hvor fraserne »når krig skiller os ad, vores håb, holder os sammen« toner frem, kan man allerede godt følge kritikken.

‘The Last Face’ har endnu ikke nogen dansk premieredato – og får det næppe heller.

Læs også: Hvor knækkede filmen for Sean Penn?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af