Det er ensomt at være Batman i den sjove nye trailer til ‘The Lego Batman Movie’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter sin herlige optræden i ‘The Lego Movie’ var det næppe en overraskelse, at den firkantede Batman skulle få sin egen film.

Alle trailers har indtil videre været enormt underholdende, lige fra introduktionen af Will Arnetts Batman til traileren, hvor Michael Ceras Robin driver Batman til vanvid.

I den seneste trailer møder vi den ensomme Batman, der hænger ud alene på sin gigantiske herregård. Den humoristiske tone fra ‘The Lego Movie’ – som tog alle med storm for to år siden – er på alle måder bibeholdt, og Arnett leverer perfekt stemmeskuespil til den mørke ridder.

Derudover møder vi atter den irriterende Robin og Zach Galifianakis’ Joker, der med tårer i øjnene og bævende læber ikke kan forstå, at Batman hellere vil kæmpe mod Superman end ham.

Selvom animationsholdet bag er det samme som på ‘The Lego Movie’, er instruktørerne Phil Lord og Christopher Miller skiftet ud med Chris McKay, der har stået bag den fire gange Emmy-vindende animationsserie ‘Robot Chicken’.

‘The Lego Batman Movie’ har danske biografpremiere den 9. februar, 2017.

Læs også: Ny trailer for ‘The Lego Batman Movie’ gør tykt grin med flagermusmandens mange kriser

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af