‘Girls’ og ‘Westworld’-stjerner får roller i ‘It Follows’-instruktørs nye noir-thriller

‘Girls’ og ‘Westworld’-stjerner får roller i ‘It Follows’-instruktørs nye noir-thriller

David Robert Mitchells kønssygdomsgyser ‘It Follows’ fra 2014 var en af nyere tids mest originale og gedigent skræmmende indie-horrorer med en præmis, der ville få de fleste til at prioritere prævention.

Der er derfor store forventninger til hans næste projekt ‘Under the Silver Lake’, som efter at have sikret sig Andrew Garfield i hovedrollen forhøjer indsatsen med at smide en bunke stjerner i puljen.

Riley Keough (‘The Girlfriend Experience’, ‘American Honey’) får sammen med Topher Grace (‘That 70’s Show’, ‘Spider-Man 3’), Zosia Mamet (‘Girls’) og Jimmi Simpson (‘Westworld’, ‘House of Cards’) drysset en solid omgang stjernestøv ud over Mitchells projekt, hvis optagelser allerede er sat i gang.

‘Under the Silver Lake’ kommer til at foregå i de mørke afkroge af Los Angeles, hvor en milliardærdatter bliver kidnappet, og mysterierne ved hendes forsvinden begynder at hobe sig op. Det bliver beskrevet som en noir-krimithriller, og mon ikke gådefulde detektiver, femme fatales og skjulte motiver kan blive ganske seværdigt i hænderne på det idérige og suspense-skabende stortalent.

Læs mere: Internettets dom: Her er århundredets 10 bedste gyserfilm

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af